DUSTY je po operaci

15.02.2023 22:00

 

11.1. 2023 byl velký den pro našeho Dustíka.

Plánovaná operace .....dvojitá osteotomie pánve.

Nástup jsme měli hned ráno, kdy nám pan doktor Skala všechno vysvětlil. Nejenom co s Dustíkem bude dělat, ale hlavně s čím máme po operaci počítat a jak budou naše další dny a týdny vypadat. Během dvou hodin byl po operaci...... vyzvednout jsme si ho mohli až v odpoledních hodinách, až byl plně při vědomí.

Dustík byl v dobré náladě jako vždy. Doma jsme ho dali do ohrádky, aby měl svůj klid. První dva dny jsme ho na venčení nosili, ale následují dny se začal hezky stavět na nohy a krůček po krůčku s naší oporou byl schopný dojít se vyvenčit na dvoreček.

Každý den je lepší a lepší. Veškerá chůze jak doma tak venku je jen na vodítku, protože je přeci jen ještě štěně a on by chtěl hned řádit :-)

Po 14 dnech jsme byli na kontrole. Pan doktor byl maximálně spokojený. Dustíka moc chválil. Říkal ,že má úžasnou povahu......neustále dobře naladěný ikdyž má bolesti. Při manipulaci trpělivý a důvěřivý ke všem. Je prostě ÚŽASNÝ!

 

Teď je Dustík měsíc po operaci, chová se jako by mu nic nebylo :-) Přesto dodržujeme povolené půlhodinové procházky na vodítku. 

Postupně budeme navyšovat zátěž, aby se Dustík dobře nasvalil. Už se těším až bude aspoň trochu teplo, aby mohl chodit plavat.

Sice nemůže blnout po svém, ale věřte že se nenudíme :-)  Trénujeme základní poslušnost doma v kuchyni a musím říct, že je hodně snaživý. Trénujeme i držení aportu ;-), takže opravdu nezahálíme. Kromě dlouhých procházek má život jako každý jiný labrador!